Kde v Žiline je možné kúpiť kvalitné vstavané skrine so 40% zľavou? Jedine v AloDoor!


Foto: Kde v Žiline je možné kúpiť kvalitné vstavané skrine so 40% zľavou? Jedine v AloDoor!

Boli ste niekedy v situácií, kedy ste chceli vymeniť svoju starú skriňu za novú a nevedeli ste nájsť takú, ktorá by vyhovovala vašim požiadavkám? Alebo ste pre neštandardné rozmery, či tvar skrine nemohli nakupovať v bežnom obchode? Všetky tieto a podobné problémy dokáže jednoducho vyriešiť žilinská spoločnosť AloDoor, ktorá sa zaoberá výrobou vstavaných skríň na mieru.

AloDoor si hravo poradí s vyhotovením a montážou akejkoľvek vstavanej skrine, alebo šatníka na mieru podľa požiadaviek zákazníka. Aby toho nebolo málo, na všetko platí až štvorročná záruka a zľava 40%.



AloDoor sa orientuje na cenovú dostupnosť, pričom nie je ovplyvnená kvalita vstavanej skrine alebo šatníka. Stále to však nie je všetko. Na stránke www.alodoor.sk/navrhar si môže zákazník navrhnúť detailnú podobu skrine vrátane presných rozmerov, farieb a ďalších parametrov. Vypracovaný návrh potom len jednoducho zašle spoločnosti cez formulár a čaká na predbežné nezáväzné nacenenie.

Ak bude zákazník s ponukou spokojný, nasleduje osobné stretnutie a záväzná objednávka. Viac informácií je možné nájsť na stránke spoločnosti a už čoskoro bude pre zákazníkov pripravená aj vzorková predajňa vstavaných skríň v Žiline. Ak chcete vedieť viac, sledujte stránku www.alodoor.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu