Policajti naháňali v Strážove vodiča Mercedesu, ten im vďaka svojej nebezpečnej jazde unikol


Foto: Policajti naháňali v Strážove vodiča Mercedesu, ten im vďaka svojej nebezpečnej jazde unikol Foto: ilustračné

V pondelok 21. augusta bolo v poobedňajších hodinách viacero vodičov svedkom policajnej naháňačky, ktorá sa odohrala na starej ceste medzi Žilinou a Bytčou. Vodič vozidla značky Mercedes-Benz, so zahraničnými EČV, unikal pred policajnou hliadkou s radarom. Smeroval z Bytče do Žiliny a na ceste pri unikaní policajtom ohrozoval ostatných účastníkov.

Šofér unikal smerom na Žilinu, nebezpečnou jazdou ohrozoval dopravu, prekľučkoval pomedzi autá až po semafor v Strážove, kde sa pravdepodobne otočil do opačného smeru,“ opisuje udalosť naša čitateľka. Vodič sa po otočení do protismeru na semaforoch začal vracať späť, smerom na Bytču. V mestskej časti Strážov sa však policajtom stratil z dohľadu. Pravdepodobne sa ukryl niekde v uliciach.

„Môžeme potvrdiť, že takúto udalosť v cestnej premávke sme zaznamenali, avšak vodiča sa napriek snahe policajtov zastaviť nepodarilo,“ uviedla Jana Balogová, žilinská policajná hovorkyňa. Nezodpovedný vodič, ktorý okrem prekročenia rýchlosti ohrozil svojou jazdou niekoľko ďalších vodičov, sa tak vyhol spravodlivosti.

Prečo sa rozhodol, že hliadke nezastaví je otázne. Do úvahy prichádza aj možnosť, že bol pod vplyvom alkoholu, alebo nemal vodičské oprávnenie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu