Ukončenie leta v žilinskom *enjoyclube - Kubánska noc s Eusebio


Foto: Ukončenie leta v žilinskom *enjoyclube - Kubánska noc s Eusebio

V *enjoyclub-e na Mariánskom námestí si 26. augusta doprajeme závan skutočnej Kuby. Užijeme si bláznivé LATINO a letné rytmy – na rozlúčku s letom. Zažijeme večer s charizmou, chuťou a temperamentom Latinskej Ameriky. Hviezdou tohto večera bude charizmatický kubánsky spevák, showman a skladateľ Eusebio, ktorý prináša do týchto končín originálnu kubánsku show. Spolu s ním počas večera posilní atmosféru latino DJ JUCKY.

Zaži úplne odlišný spôsob zábavy, vychutnaj si kubánske rytmy a hlavne si vychutnaj nachladené Cuba Libre. Špeciálne pre tento večer sa bude miešať z Havana 3 anos z 3-ročného rumu v akciovej cene 3,20€.

Nezabudni si zaznačiť už 26. augusta sa v *Enjoy club oficiálne ukončuje leto. Čaká nás party, ktorú odpáli originál Kubánec – Eusebio. Je energický, usmiaty a úprimne miluje zábavu! Eusebio nahral na Kube dva albumy a v rámci zahraničného turné sa predstavil aj publiku vo Venezuele, Španielsku, Francúzsku, Grécku či Rakúsku. V sobotu sa po dlhšej pauze znovu objaví v Žiline.


Ak stále zvažuješ plány na víkend, my navrhujeme únik od bežnej reality, odviazaný tanec na parkete a Cuba Libre v ruke.

Pre info o ďalších akciách sleduj:
Facebook Enjoy Club
Instagram enjoyclub_za

Vstup na party je od 18 rokov.
Vstupné: 4€
Rezervácia stola na enjoyrezervacie@gmail.com
Potvrď svoju účasť v našej facebook udalosti ► https://www.facebook.com/events/247681945723383

Miesto: enjoyclub Žilina
Dátum: 26.08.2017 - 22:15



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu