Polícia chytila dvoch mužov vo veku 40 a 32 rokov, podozriví sú z krádeže elektrickej techniky


Foto: Polícia chytila dvoch mužov vo veku 40 a 32 rokov, podozriví sú z krádeže elektrickej techniky
Galéria: 6 fotiek
Foto: KR PZ Žilina

Kriminalisti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci spoločne s policajtmi Obvodného oddelenia Policajného zboru Krásno nad Kysucou   dôslednou operatívno-pátracou činnosťou odhalili a zadržali podozrivých mužov z majetkovej trestnej činnosti.

Poverený policajt z Obvodného oddelenia Policajného zboru Krásno nad Kysucou obvinil 40 ročného Ľubomíra a 32 ročného Branislava (obaja z Čadce)  z trestného činu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že obvinení muži mali v uplynulom týždni v obci Oščadnica z betónovej haly bez popisného čísla odcudziť elektrické brúsky na železo,  elektrickú vŕtačku s násadou na miešanie, elektrocentrály, elektrický kompresor, profesionálnu sadu kľúčov, drobný spotrebný materiál aj pohonné hmoty,“ spresnila žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Páchatelia svojim konaním spôsobili škodu vo výške približne 2 390 eur. Obvinený 32 ročný Branislav je stíhaný na slobode a na obvineného 40 ročného Ľubomíra poverený policajt spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.

Počas vyšetrovania boli odcudzené veci zaistené a po vykonaní všetkých potrebných úkonov budú vrátené oprávnenej osobe. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina