Kaviareň Starbucks v nákupnom centre Aupark v Žiline otvoria už vo štvrtok 15. augusta


Foto: Kaviareň Starbucks v nákupnom centre Aupark v Žiline otvoria už vo štvrtok 15. augusta

V poradí šiestu pobočku na Slovensku otvorí najväčšia sieť kaviarní na svete Starbucks v Žiline, už od 15. augusta si tak budeme môcť vychutnávať svetovo známu jedinečnú atmosféru kaviarne v nákupnom centre Aupark v Žiline. Otvorenie prvej prevádzky mimo Bratislavu bude prebiehať so štýlovým programom, prvých 5 zákazníkov navyše získa jedinečný Starbucks balíček.

„Veľmi sa tešíme, že sa blížime k otvoreniu ďalšej kaviarne, ale predovšetkým, že sa dostaneme bližšie k ďalším zákazníkom, ktorí na otvorenie kaviarne Starbucks vo svojom okolí netrpezlivo čakajú a budeme im tak môcť sprostredkovať jedinečný Starbucks zážitok,“ hovorí Lukáš Porazil, regionálny prevádzkový riaditeľ Starbucks pre Slovensko, Českú republiku a Maďarsko.

Na všetkých čaká lahodná torta a okrem nej je pre zákazníkov pripravených množstvo prekvapení, kávové laboratórium, ochutnávku kávy a súťaž. Do tej sa zapojíte jednoducho - stačí, ak sa počas dňa otvorenia, teda vo štvrtok, na mieste odfotíte s Instaframe Starbucks, publikujete fotku na svojom Instagrame a označíte @starbucks_slovakia. 

Prvých 100 fotiek získa reusable cup a zo všetkých fotografií vyberie kaviareň 5 najzábavnejších, ktoré budú odmenené tumblerom. Nezabudnite, žilinský Starbucks otvára už 15. augusta o 9.00 hod. v Auparku v Žiline!


Miesto: Aupark Žilina
Dátum: 15.08.2019 - 09:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Aupark Žilina