Spoločnosť Scheidt & Bachmann Slovensko začala výstavbu novej haly v Bytči, zamestná tu 450 ľudí


Foto: Spoločnosť Scheidt & Bachmann Slovensko začala výstavbu novej haly v Bytči, zamestná tu 450 ľudí Foto: Scheidt & Bachmann Slovensko

V stredu 24. októbra 2018 o 10.00 hod. začala výstavba novej výrobnej haly spoločnosti Scheidt & Bachmann Slovensko v priemyselnom parku v Bytči. Na slávnostnom otvorení výstavby sa zúčastnila Ing. Erika Jurinová, predsedníčka Žilinského samosprávneho kraja, Ing. Miroslav Minarčík, primátor mesta Bytča, Gerhard Manderla, konzul Nemeckého veľvyslanectva v Bratislave, Ing. Erik Ivaničko, zástupca spoločnosti HANT BA a.s., generálneho dodávateľa stavby a konatelia spoločnosti Scheidt & Bachmann Slovensko s.r.o. – Ing. Róbert Kulla, Ing. Ján Krúpa a Dr. Peter Lazar. 

Včera slávnostne zahájili výstavbu novej haly, do regiónu prinesie 450 pracovných miest. Zdroj: Scheidt & Bachmann Slovensko

Na ploche 9 000 m2 vyrastie moderná hala a ďalších 2 500 m2 budú tvoriť kancelárske priestory a sociálne zariadenia pre 450 zamestnancov.

Spoločnosť výstavbou novej výrobnej haly reaguje na zvýšený záujem najmä zahraničných zákazníkov o jej dopravné riešenia a spokojnosť materskej spoločnosti Scheidt & Bachmann GmbH s vysokou kvalitou produktov vyrobených na Slovensku,” hovorí Dr. Peter Lazar, konateľ Scheidt & Bachmann Slovensko, zodpovedný za výrobu a dodáva:

„Zároveň by sme v novej výrobnej hale chceli ešte zintenzívniť našu spoluprácu so strednými školami v rámci duálneho vzdelávania.“ Predpokladaný termín ukončenia výstavby výrobnej haly je december 2019.


Následne sa celá výroba a oddelenia kvality presunú zo žilinskej centrály spoločnosti na Priemyselnej ulici do novovybudovaných priestorov v Bytči.

Spoločnosť predpokladá, že do 3 rokov sa počet jej zamestnancov zvýši zo súčasných 700 až na 1 000 zamestnancov. V Bytči vzniknú nové pracovné miesta najmä technického a elektrotechnického zamerania.

Zdroj: Scheidt & Bachmann Slovensko

Scheidt & Bachmann Slovensko je dcérska firma nemeckej spoločnosti Scheidt & Bachmann GmbH, ktorá vznikla v roku 1872 v nemeckom meste Mönchengladbach a dnes je vedená 5. generáciou zakladateľov. Vo svete je známa svojimi dopravnými systémami, ktoré navrhuje, vyvíja, vyrába, uvádza do prevádzky a poskytuje ich servis.

V jej portfóliu nájdete systémy pre parkoviská a centrá voľného času, systémy vybavenia cestujúcich, systémy pre čerpacie stanice a systémy pre železničnú zabezpečovaciu techniku. Viac informácií nájdete na stránke: www.scheidt-bachmann.sk

Vizualizácia nového výrobného závodu. Zdroj: Scheidt & Bachmann Slovensko


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: TS Scheidt & Bachmann Slovensko