Predpredaj spustený: Dj Ekg club edition *enjoyclub


Foto: Predpredaj spustený: Dj Ekg club edition *enjoyclub

Po poslednej úspešnej party tu máme opäť januárová DJ EKG club edition - už túto sobotu 27. januára. Emočne nabitá party ti vyrazí dych a zaplní to prázdne miestečko v srdci čo máš a nevieš presne čo ti tam chýba. Je to práve táto party s nezameniteľnou atmosférou.

Tentokrát ti EKG dopraje dávku kvalitnej a hutnej hudby, ktorá ti nedovolí stáť na jednom mieste ani na okamih. Príď si užiť hudobný príbeh večera, ktorým ťa prevedie špička slovenskej DJ-skej scény DJ EKG! O warm up sa postará rezident *enjoyclub-u Dj Gombo a na stage budeš môcť oči nechať na krásnych GOGO S&C GIRLS.

Žilina je mesto, ktoré sa vie baviť tak zahoď pracovné a študijne starosti za seba a uži si kvalitný sobotný klubový večer v podaní DJ EKG naplno. Bude to oslava EKG generácie v enjoy atmosfére. 

Dj EKG ti v sobotu ukáže čo to znamená rozpumpovať celý klub a dobiť ho pozitívnou energiou Presvedčí ťa o tom, že kvalitná hudba a fresh sety dokážu posunúť limity zábavy o kus ďalej.


Lístky už v predpredaji v Cafe Passage na Mariánskom námestí za 6€. Počas večera do 23:00 za 6€. Po jedenástej hodine za 8€.

POTVRĎ SVOJU ÚČASŤ VO facebook udalosti ► https://goo.gl/7UYFKE
FOTO Z POSLEDNEJ LATINO AKCIE ► https://goo.gl/q4dzSi

Pre info o ďalších akciách sleduj
Facebook Enjoy Club
Instagram enjoyclub_za

Vstup na party je od 18 rokov.
Vstupné: predpredaj 6€ na mieste 8€
Rezervácia stola na enjoyrezervacie@gmail.com alebo 0907 549 490

Miesto: enjoyclub Žilina
Dátum: 27.01.2018 - 22:15



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu