Otec jednej z účastníčok piatkovej nehody ďakuje hasičom, záchranárom aj neznámej okoloidúcej


Foto: Otec jednej z účastníčok piatkovej nehody ďakuje hasičom, záchranárom aj neznámej okoloidúcej Foto: ilustračné

V piatok 12. januára 2018 sme vás informovali o dopravnej nehode, ku ktorej došlo krátko pred 17:00 hod. na ulici Predmestská. Pri dopravnej nehode sa zrazili dvaja vodiči osobných motorových vozidiel, nehoda spôsobila blokáciu oboch jazdných pruhov. V jednom z dvoch vozidiel sa nachádzala aj posádka z Českej republiky.

Práve otec jednej z účastničiek dopravnej nehody ďakuje hasičom aj záchranárom za ich ľudský prístup popri profesionálnom zásahu. „Chtěl bych touto cestou poděkovat hasičům a zdravotníkům, zasahujícím v pátek podvečer u havárie na Predmestskej ulici. Tito, pomimo perfektně zvládnutých úkonů okolo havárie, pomáhali také s uklidněním mé vystrašené dcery, která byla v nabouraném autě,“ uviedol v e-maili našej redakcii Pavel.

Pri nehode pomohla aj náhodná okoloidúca pani. „A také bych chtěl poděkovat neznámé paní, venčící svého pejska, která taktéž obětavě nabídla pomoc a teplý čaj. Moc si pomoci všech vážím. Auto sice na odpis, ale hlavní je, že se nikomu nic nestalo,“ dodal Pavel, ktorého dcéra sa nachádzala vo vozidle. Poďakovanie patrí aj policajtom, ktorí v mieste nehody riadili dopravnú situáciu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu