Záver roka v žilinskom *enjoyclube prinesie viacero skvelých žúrok


Foto: Záver roka v žilinskom *enjoyclube prinesie viacero skvelých žúrok

Záver roka prináša pravidelne kvalitné žúrky a inak tomu nebude ani tento rok. Vianočné priania boli vypočuté a tak z toho vznikol decembrový sviatočný program. *enjoyclub ti totiž nadelí pod stromček poriadnu dávku kvalitnej hudby.

Začína sa piatkom 15. decembra na Hlinkovom námestí. Legendárna akcia Big Jump začne už o 15:00 a pomaly plynule sa pretransformuje do afterky, na ktorej nám zahrajú DJ ELSY a rezident *enjoyclubu DJ GOMBO. 

V sobotu 16. decembra si dáme horúce a posledné LATINO tohto roku. Zober kolegov a spravte si u nás vianočný večierok so všetkým čo k tomu patrí. Na stage tomu budú šéfovať DJ Mišo Biely a DJ Jucky.

O týždeň na to pokračuje *enjoy friday party, na ktorej zahrajú MIKE SAXI a DJ Šimo. Alternatíva stage ponúkne ozajstnú black music, ktorú zahrá miláčik žien DJ JAKATA.

V sobotu 23. decembra nás čaká vianočné vsplanutie vo forme *enjoy XMAS party, ktorú celú odohrá DJ ŠTAFFO. 


A tu sa končí všetká sranda pretože 26. decembra nás čaká *enjoy ŠTEFUN. Štefanská party, ktorá ma grády a tie jej dodajú DJ BIDLO a DJ ŠTAFFO. 

Následne si dáme dva dni pauzu a aby náhodou málo nebolo tak v piatok 29. decembra pokračujeme s *enjoy friday pod taktovkou MARTINA CEHELSKÉHO a DJ ŠIMA.

Poslednou párty roku 2017, ktorá zavrie dvere za týmto rokom bude *enjoy yearmix 2017. 

Tie najlepšie veci uplynulého roku ti zahrajú DJ ŠTAFFO a V.Y.C.

Pre info o ďalších akciách sleduj
Facebook Enjoy Club
Instagram enjoyclub_za
Vstup na party je od 18 rokov.
Rezervácia stola na enjoyrezervacie@gmail.com alebo 0907 549 490


Miesto: enjoyclub Žilina
Dátum: 15.12.2017 - 15:00    30.12.2017 - 05:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu