Food & Wine Festival prebehne v Žiline už v sobotu 9. septembra 2017


Foto:  Food & Wine Festival prebehne v Žiline už v sobotu 9. septembra 2017

Wine & Food Festival sa bude konať dňa 9.septembra 2017 vo vonkajších priestoroch historickej budovy bývalej Československej banky v centre Žiliny. Festival sa organizuje pod záštitou dvoch úspešných lokálnych reštaurácií Vulcano a Trezor.

Okrem vynikajúceho jedla a vína sa budete môcť tešiť aj na rôzne vystúpenia, o ktoré sa postarajú okrem skupiny Barbory Švidraňovej aj niekoľkonásobní majstri sveta s ich akrobatickou pizza show a brány festivalu rozpáli skupina Boca Fuego s ich nezabudnuteľným ohňovým predstavením. Ako bonus sme si pripravili aj vystúpenie Chorvátskej speváčky Tara aj so skupinou.



Účastníci festivalu sa budú môcť zapojiť aj do tomboly a hodnotné ceny ako dres s podpisom Juraja Sagana, hlavná cena Audi A5 s plnou nádržou na víkend a ďalšie hodnotné ceny od našich partnerov.

Stánky
reštaurácia Vulcano, bistro Trezor, zmrzlina Monella, bistro Farmamarket, Gofri Žilina, Ryba Žilina, vietnamské polievky, Herbert sirupy, Jack Daniels stan, Československá pivotéka, Winecode, Grand Bari, rôzne Talianske vína a prosecco.

Pre najmenších bude pripravený program v podobe detského kútika a prídu aj kováči predviesť svoje remeslo.

Food & Wine Festival - Trezor Žilina

Nultý ročník Food & Wine Festivalu v Žiline

Posted by Profesionálne video on 2. november 2016


 

Miesto: Parkovisko za budovou Banky Žilina
Dátum: 09.09.2017 - 12:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu