Peter Sagan má vlastný oficiálny fanklub, ponúka dva typy ročného členstva s reklamnými predmetmi


Foto: Peter Sagan má vlastný oficiálny fanklub, ponúka dva typy ročného členstva s reklamnými predmetmi Foto: Facebook Peter Sagan

V súčasnosti najpopulárnejšia cyklistická hviezda na svete a rodák zo Žiliny Peter Sagan sa po rokoch v profesionálnej cyklistike rozhodol zoficiálniť aj svojich podporovateľov. Pred niekoľkými dňami ohlásil vznik fanklubu, ktorého členovia majú prístup k rôznym reklamným predmetom s tematikou Petra.

„Som rád, že vám dnes môžem predstaviť môj oficiálny fanklub, ktorý vznikol ako prejav vďaky pre vás všetkých, mojich fanúšikov, za to, že mi od čias, keď som ako mladý jazdec vstúpil do pro-pelotónu, prejavujete neskutočnú podporu. Bez vás by som nebol tam kde som. Kliknite na www.petersaganfanclub.com a pridajte sa do našej rodiny! Pripravili sme pre vás špeciálne ponuky, zaujímavé materiály a veľa iného!“ informoval na svojom profile 27-ročný Žilinčan.

Po registrácii si môžu fanúšikovia napríklad stiahnuť pozadia na plochu obrazovky či pridať sa k platenému členstvu. Dva tipy členstiev - BREAKAWAY MEMBERSHIP a PODIUM MEMBERSHIP sa líšia cenou aj reklamnými predmetmi, ktoré fanúšik dostane. V drahšom balíčku, ktorý je za 99 eur mesačne, získa člen fanklubu mikinu, tričko a cyklistickú šiltovku. Zároveň má prednostný prístup k lístkom na podujatia, kde sa Peter stretáva s fanúšikmi.


Peter Sagan sa predstaví 24. septembra v nórskom Bergene, kde mu bude pri obhajobe titulu majstra sveta v pretekoch s hromadných štartom pomáhať až 5 Slovákov. Začiatok pretekov okruhu Rong > Bergen, ktorý pozostáva z 12 kôl a celkovej dĺžky 277 kilometrov, je naplánovaný na 10:05 hod.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Facebook Peter Sagan