Muž bežal po Národnej ulici s nožom a kričal, polícia okamžite zaistila dvoch 21-ročných mužov


Foto: Muž bežal po Národnej ulici s nožom a kričal, polícia okamžite zaistila dvoch 21-ročných mužov Foto: čitateľ

Viacerí čitatelia sa nám včera do redakcie ozvali ohľadom incidentu, ktorý sa stal na Národnej ulici v Žiline krátko poobede. Pri ňom policajti zadržali dvoch mužov, jeden z nich mal behať po ulici s nožom v ruke a ohrozovať okoloidúcich. Mužov polícia spacifikovala za pomoci donucovacích prostriedkov.

„Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline prijalo vo štvrtok 23. februára po 13.00 hodine oznámenie, že po ulici Národnej v Žiline ide muž s nožom v ruke a kričí po ľuďoch. Okamžite boli na miesto vyslané policajné hliadky, ktoré za pomoci donucovacích prostriedkov zadržali dvoch 21 ročných mužov. Následne boli obaja predvedení na policajný útvar za účelom vykonania všetkých potrebných úkonov,“ uviedol policajný hovorca Radko Moravčík.

Policajti na mieste zaistili nôž a striekačku, muža vyšetrujú aj pre drogy


Po zadržaní muža zaistili policajti na mieste aj nôž a injekčnú striekačku, ktorá obsahovala neznámu látku. Polícia zároveň pátra po svedkoch udalosti, ktorí by mohli svedectvom napomôcť objasniť bližšie skutočnosti.

„Na mieste bol zaistený nôž a injekčná striekačka s neznámou látkou, ktorá bude zaslaná na expertízne skúmanie. V súvislosti s touto udalosťou prebieha vyšetrovanie vo veci drogovej trestnej činnosti. Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie k predmetnej udalosti oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru,“ dodal Moravčík.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu