Cestujúci v MHD fyzicky napadol revízora


Foto: Cestujúci v MHD fyzicky napadol revízora

V pondelok 23.júna 2014 sme dostali správu od nášho fanúšika a čitateľa. Písalo sa v nej o tom, ako si v trolejbusovej linke MHD č.4 všimol niečo, čo sa nevidí každý deň. Podľa jeho slov mal cestujúci napadnúť revízora.

Je to prekvapujúce, pretože ľudia sa skôr snažia rýchlo utiecť, nájsť si vhodnú výhovorku, či byť milí, aby predišli pokute. Tento pasažier však bol niečim odlišný.

Ako nám potvrdil aj pán Šimko z dopravného podniku, v pondelok v dopoludňajších hodinách na linke MHD č.4, v úseku zastávok Hlinská – Poľná, bol pri výkone svojej práce napadnutý revízor DPMŽ.

“Cestujúci, ktorý porušil tarifné a prepravné podmienky MHD v Žiline bol vyzvaný, aby predložil doklad totožnosti, čo odmietol a snažil sa utiecť zadnými dvermi vozidla tak, že búchal hlavou do dverí a pokúšal sa ich otvoriť ventilom na núdzové otváranie dverí, ktorý aj poškodil.”

Keďže sa čiernemu pasažierovi nepodarilo otvoriť zadné dvere, skúšal sa dostať von inou cestou a tak prešiel do prednej časti vozidla.

Cestujúci pri svojom úteku však fyzicky napadol revízora úderom do tváre.

“Po útoku na revízora, kedy už vozidlo so zatvorenými dverami stálo na zastávke Poľná, sa cestujúcemu podarilo prejsť dopredu, otvoriť dvere núdzovým otváraním dverí a ujsť. Uvedená udalosť bola oznámená polícii” dodal Ing. Ján Šimko z DPMŽ.

Foto: zilina-gallery.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu