Humorné kabaretné predstavenie pre dospelých či workshopy pre deti. Bábkové divadlo Žilina prináša novinky


Foto: Humorné kabaretné predstavenie pre dospelých či workshopy pre deti. Bábkové divadlo Žilina prináša novinky Foto: Bábkové divadlo Žilina

V Bábkovom divadle Žilina sa tento mesiac zabavia deti aj dospelí. S novým rokom prináša hneď niekoľko zaujímavých noviniek, ale aj tradičných zimných rozprávok. Čo si vyberiete vy?

Prvú novinku odohrajú bábkoherci už dnes 14. januára o 16:00 hod. popoludní. Hra DoMysli divákov od 8 rokov vtiahne do najtajnejších zákutí mysle osemročného chlapca Tomiho. Tá je plná svetiel, káblov, ale aj nezvyčajných bytostí. Ďalšie reprízy sú na programe počas nadchádzajúceho týždňa.

Ďalšie dve nedele o 16:00 hod. budú venované krásnej rozprávke od Andersena Škaredé káčatko. Inscenácia je vhodná pre divákov od 4 rokov. Divadlo sľubuje zábavný zážitok, ktorý síce zamrazí, no zároveň pohladí dušu.

„A ešte tri skvelé novinky na záver. Tá prvá je venovaná mládeži a dospelým. V stredu 17. januára o 19:00 hod. bude hosťovať fantastické Túlavé divadlo so svojím Žltým kanárikom. Tento jedinečný zážitok v podobe autorského kabaretného predstavenia plného humoru zloženého z dialógov, skečov, piesní či stand-upov, si jednoducho nemôžete nechať ujsť!“ pozýva divadlo.


Ďalšia novinka je určená pre kreatívne deti od 5 rokov. Workshopy s názvom Sobotné divadlenie začínajú už 20. januára o 10:00 hod. dopoludnia a budú sa konať každý mesiac. Kvôli obmedzenej kapacite je však nutná registrácia.

„Poslednou novinkou bude obnovená premiéra obľúbenej inscenácie Kata dcéra kata v réžii Jakuba Nvotu, ktorá zaručene pošteklí bránice všetkým od 12 rokov už 26. januára o 19:00 hod!“ dodáva divadlo.

Vstupenky na všetky predstavenia si môžete zakúpiť na stránke predpredaj.sk.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu