Žilinský primátor hľadá nového asistenta. Čo všetko ho na pozícii čaká?


Foto: Žilinský primátor hľadá nového asistenta. Čo všetko ho na pozícii čaká? Foto: Facebook/Peter Fiabáne - Váš primátor

Máte dobré organizačné schopnosti, ste zodpovedný, komunikatívny, ovládate prácu s počítačom a angličtina či šoférovanie vám nerobia problém? Potom vás možno zaujme pracovná ponuka zo strany mesta Žilina, ktoré aktuálne hľadá zástup za materskú dovolenku na pozícii asistenta pre žilinského primátora Petra Fiabáne. 

Úspešného uchádzača, ktorého nástup sa predpokladá ihneď, čaká príprava podkladov a stanovísk pre rokovania, vedenie kalendára stretnutí primátora, zabezpečenie pracovných stretnutí a obehu písomností určených na podpis primátorovi, ale aj komunikácie s občanmi a zároveň zamestnancami, prednostom a poslancami.

Mesto sľubuje za vykonanie vyššie uvedeného hrubú mzdu vo výške 1 110 eur s tým, že po ukončení skúšobnej doby môže dôjsť k navýšeniu platu do výšky 15 % na základe plnenia požadovaných merateľných ukazovateľov. Očakávať tak napokon môžete hrubú mzdu vo výške 1 276,50 eur mesačne.

Bližšie informácie k pracovnej pozícii ako aj základné požiadavky zamestnávateľa nájdete po kliknutí SEM. V prípade, že ich spĺňate a o prácu máte záujem, zašlite do 10. januára 2024 žiadosť aj so životopisom na adresu Mestského úradu v Žiline alebo dokumenty pošlite na e-mailovú adresu zamestnanie@zilina.sk.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu