Žilinčan Michal už dnes preverí vaše vedomosti v online vysielanom Pub kvíze


Foto: Žilinčan Michal už dnes preverí vaše vedomosti v online vysielanom Pub kvíze

Zúčastnili ste sa už niekedy vedomostnej súťaže v podniku, nazývanej pub kvíz? Podarilo sa vám ukázať svoj rozhľad a obsadiť prvé miesta, alebo ste sa išli najmä zabaviť a otestovať svoje vedomosti? Prípadne ešte len rozmýšľate, či to skúsiť? Teraz máte jedinečnú možnosť urobiť tak z pohodlia vášho domova.

V spolupráci s Michalom Vojtekom, ktorý je už dvanásť rokov známy ako kvízmajster v podnikoch v Žiline a blízkom okolí, sme pre vás pripravili ďalší online kvíz. Ten začne už túto nedeľu 14. januára o 20:00 hod. Každý, kto sa zapojí, môže vyhrať zaujímavé ceny.

Pripravených je 30 otázok v piatich tematických okruhoch, niektoré s možnosťami, na iné bude treba odpovedať priamo. Stačí si naladiť YouTube, na počítači alebo telefóne spustiť aplikáciu Kahoot! a odpovedať, najlepšie správne a rýchlo (lebo aj rýchlosť odpovede rozhoduje).

„Nebojte sa, je to jednoduché. Traja najlepšie odpovedajúci vyhrajú lístky do kina od Cinemax Slovensko, rovnako dva lístky dostane aj jeden vyžrebovaný kvízujúci. Dovidenia v nedeľu o ôsmej, a veľa šťastia,“ sľubuje kvízmajster Michal.

Online kvíz bude vysielaný naživo na TOMTO ODKAZE. Pokiaľ chcete dať Michalovi vopred vedieť, že sa zúčastníte, môžete tak spraviť v podujatí na Facebooku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu