Pri dopravnej nehode pod horským priechodom Čertovica tragicky zahynul známy DJ z východu


Foto: Pri dopravnej nehode pod horským priechodom Čertovica tragicky zahynul známy DJ z východu Foto: Facebook/ Polícia SR - Žilinský kraj

Tragická nehoda, ktorá sa stala v piatok 22. septembra pod horským priechodom Čertovica si vyžiadala život 42-ročného muža. Podľa portálu Aktuality.sk išlo o známeho DJ-a z východu vystupujúceho pod menom DJ Robin.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že vodič viedol osobné motorové vozidlo v smere od horského priechodu Čertovica na Kráľovu Lehotu. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim nákladným motorovým vozidlom,“ spresňuje žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. 

Pri dopravnej nehode utrpel vodič zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič kamiónu sa podrobil dychovej skúške na alkohol, ktorá ukázala negatívny výsledok. „Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodáva policajná hovorkyňa. 


K nehode došlo okolo poludnia na ceste I/72 v obci Nižná Boca. Z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody bola komunikácia na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu