Samuel z Višňového spadol vo Švédsku z lešenia. Jeho stav je vážny, pomôžte ho previezť domov!


Foto: Samuel z Višňového spadol vo Švédsku z lešenia. Jeho stav je vážny, pomôžte ho previezť domov! Foto: Facebook/Obec Višňové

Odišiel za prácou do Švédska, domov sa však nevrátil. Samuel Tarabiak z Višňového utrpel pri páde z lešenia vážny úraz, ktorý si vyžiadal operáciu hlavy a chrbtice. Milujúca rodina a priatelia sa ho teraz snažia dostať domov, na Slovensko. Pomôžete im?

„Samuel je po operácii chrbtice. Mal prasknutú lebku a krvácanie do mozgu. No stále necíti nohy. V jeho zdravotnom stave je potrebný letecky transport zo Švédska na Slovensko,“ priblížila blízka osoba zraneného 28-ročného mladíka.

Našu redakciu kontaktovala Samuelova priateľka, švagriná aj priatelia, ktorí sa snažia informáciu o jeho úraze dostať medzi verejnosť. Založili tiež finančnú zbierku, ktorou chcú získať prostriedky na letecký transport, špeciálne pomôcky na prevoz, zdravotné pomôcky a rehabilitácie, ktoré bude potrebovať. Prosbu o pomoc uverejnilo aj vedenie obce Višňové.

Prispieť Samuelovi ľubovoľnou sumou môžete na transparentný účet po kliknutí SEM.


IBAN: SK50 0900 0000 0052 0748 4746

Pomôžte Samuelovi vrátiť sa domov. Okrem priateľky naňho čakajú rodičia, dvaja starší bratia s rodinami, množstvo kamarátov, známych aj vzdialenejšia rodina.

„Všetci sa na neho tešíme a veríme, že všetko dobre dopadne. Je silný bojovník,“ povedala jeho švagriná.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu