Najkrajšia Slovenka pochádza z Dolného Kubína. Daniela Vojtasová sa stala novou Miss Slovensko 2023


Foto: Najkrajšia Slovenka pochádza z Dolného Kubína. Daniela Vojtasová sa stala novou Miss Slovensko 2023 Foto: Facebook/MISS Slovensko

Novou Miss Slovensko 2023 sa stala Daniela Vojtasová z Dolného Kubína. Spomedzi dvanásť finalistiek zaujala najviac, a to nielen krásou, ale aj osobnosťou, ktorú odborná porota po novom hľadala.

Daniela súčasne získala aj tituly Miss Skin a Miss Voice. Titul prvej vicemiss 27. ročníka prestížnej súťaže krásy patrí finalistke Petre Sivákovej zo Šamorína. Druhou vicemiss je súťažiaca Sonja Kopčanová z Banskej Bystrice.

„Krásne, talentované, inteligentné, jednoducho osobnosti. Rozhodla o nich päťmesačná práca, snaha, dlhodobá prezentácia a rozhodnutie poroty počas finálového galavečera,“ uvádza projekt Miss Slovensko na sociálnej sieti. 

Čo o sebe Daniela prezradila?

Študuje 4. rok na Univerzite Komenského v Bratislave odbor Marketingovej komunikácie. Zároveň spravuje sociálne siete pre podcast, ktorý sa venuje témam udržateľnosti a ekológie. Má rada fotenie a umenie.


Ako profesionálna tanečnica účinkovala vo viacerých veľkých tanečných a hudobných televíznych projektoch ako Lets Dance a pod. Ovláda anglický a španielsky jazyk.


Podľa jej slov by chcela aj po výhre ostať sama sebou a „nohami pevne na zemi“. „Chcela by som sa však viac zamerať na pomoc druhým. Aktuálne sa venujem témam každodennej udržateľnosti, no do budúcna by som rada spojila s organizáciou Jeden rodič, keďže viem v akých neľahkých situáciách sa neraz ocitajú slobodné matky a ich deti,“ píše portál Miss Slovensko

Ďalej by chcela byť oporou tam, kde to bude potrebné a byť inšpiráciou pre mladé dievčatá a ženy. „Chcem odovzdávať  pozitívnu energiu svojmu okoliu a ísť vo všetkom, čo robím príkladom. Rada by som čo najlepšie reprezentovala nielen projekt Miss Slovensko, ale hlavne jeho vízie a dôležité hodnoty,“ dodáva víťazka.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu