V zákrute horského priechodu Príslop sa čelne zrazili dve vozidlá, pri nehode došlo k zraneniam


Foto: V zákrute horského priechodu Príslop sa čelne zrazili dve vozidlá, pri nehode došlo k zraneniam Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Dnes v ranných hodinách došlo na ceste vedúcej cez horský priechod Príslop na Orave k vážnej dopravnej nehode, ktorá obmedzuje premávku. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline, žilinskí hasiči aj okoloidúci motoristi.

Na komunikácii prvej triedy I/78 v úseku medzi obcami Hruštín a Oravský Podzámok sa v sobotu 11. októbra približne o 9:00 hod. ráno zrazili dve osobné motorové vozidlá. Pri čelnom náraze došlo podľa vyjadrenia Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline k zraneniam osôb v automobiloch.

Na mieste aktuálne zasahujú všetky záchranné zložky vrátane štyroch hasičov zo stanice v Dolnom Kubíne. Prejazdný je momentálne iba jeden jazdný pruh v smere na Hruštín, kolóny sa však netvoria.

„Regulujeme dopravu, zvýšte pozornosť v tomto úseku a rešpektujte pokyny policajtov. Dávajte si pozor na cestách!“ upozorňuje žilinská polícia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu