Rodičia predčasne narodenej Dominiky priniesli do žilinskej pôrodnice krásny dar pre ďalšie detičky


Foto: Rodičia predčasne narodenej Dominiky priniesli do žilinskej pôrodnice krásny dar pre ďalšie detičky Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Šťastní rodičia si po dvoch mesiacoch zo žilinskej nemocnice odniesli svoje predčasne narodené bábätko, z vďaky priniesli oddeleniu krásny dar. O dobré správy sa prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti podelila Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina.

Malá Dominika prišla na tento svet v sobotu 19. novembra predošlého roka v žilinskej pôrodnici. Pri narodení vážila len 1030 gramov, no napriek tomu urputne bojovala o svoj život. V nemocnici strávila viac než dva mesiace, no vďaka starostlivosti zamestnancov oddelenia a rodičovskej láske si ju mohli mama s otcom pred týždňom odniesť domov.

„Minulý týždeň takto šťastní odchádzali a na ,výmenu’ za Dominiku nám priniesli neuveriteľné prekvapenie. Ako poďakovanie za všetko, čo v nemocnici prežila, venovala dvojmesačná princezná nášmu novorodeneckému oddeleniu obrovský balík,“ priblížila žilinská nemocnica.



Rodičia malého dievčatka darovali novorodeneckému oddeleniu dve kvalitné a certifikované hniezdočká pre tie najmenšie bábätká značky Neobed, do ktorých zamestnanci nemocnice uložia ďalšie predčasne narodené deti. Súčasťou prineseného balíka boli aj podložky pod hlavičky s veselými motívmi a medovníkové srdcia pre každého člena novorodeneckého tímu.

„Dominikiným rodičom ďakujeme z celého srdca za nádherný dar. Celej rodinke prajeme len to najlepšie, nech sa im darí, užívajú si spoločné chvíle, ktoré, veríme, budú plné zdravia, lásky a radosti. Držíme palce v ďalších krokoch malej bojovníčky Dominiky,“ dodala nemocnica.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu