Na Solinkách zmizol bicykel spolu s kvalitným zámkom, dvere za zlodejom zostali zamknuté a nepoškodené


Foto: Na Solinkách zmizol bicykel spolu s kvalitným zámkom, dvere za zlodejom zostali zamknuté a nepoškodené Foto: Majiteľ odcudzeného bicykla

Koncom uplynulého mesiaca bol zo spoločných priestorov bytového domu v Žiline odcudzený ďalší bicykel. Príspevkom na sociálnej sieti o tom informoval okradnutý Žilinčan prostredníctvom facebookovej stránky zameranej na pátranie po zmiznutých bicykloch.

Majiteľ odcudzeného dvojkolesového vozidla si to, že mu chýba, všimol 31. októbra v podvečerných hodinách, bicykel však mohol byť ukradnutý už v skoršom časovom úseku. Zlodeji sa do pivničných priestorov paneláku na sídlisku Solinky dostali cez dvoje dverí, ktoré ostali nepoškodené a dokonca uzamknuté.

„Môj bicykel bol zavesený na vešiaku a uzamknutý pevným, hrubým zámkom cez vešiak aj cez bicykel… Niekto si dal na ukradnutí bicykla riadne záležať, ani rozstrihnutý zámok nebol na zemi (zlodej ho zobral so sebou), z bicykla odmontoval kapsičku s náradím, fľašu na vodu a odložil ich do rohu miestnosti,“ priblížil okradnutý obyvateľ Soliniek.

Podľa jeho názoru môže byť za zmiznutie vozidla zodpovedný niekto, kto mal k dispozícii kľúče od vchodových dverí. Pri krádeži nebol poškodený ani držiak, ktorým bol bicykel pripevnený k stene. Kvalitný zámok bol jediným ďalším odcudzeným predmetom.

Pánsky horský bicykel značky DEMA Energy 9 má čierny rám s nápismi v sivej farbe a drobnými červenými detailmi. Majiteľ ho zakúpil v roku 2019. Pokiaľ máte akékoľvek informácie o krádeži alebo aktuálnej polohe bicykla, kontaktujte políciu alebo majiteľa na telefónnom čísle 0949 728 550, prípadne 0902 304 679.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu