Jednorazový náborový príspevok vo výške 2-tisíc eur ponúka Dopravný podnik mesta Žiliny novým vodičom MHD


Foto: Jednorazový náborový príspevok vo výške 2-tisíc eur ponúka Dopravný podnik mesta Žiliny novým vodičom MHD Foto: Ilustračné

Dopravný podnik mesta Žiliny s. r. o. poskytuje od 9. júla až do odvolania pre nových zamestnancov, ktorí majú záujem o plný pracovný úväzok na pozícii vodiča MHD, náborový príspevok vo výške 2-tisíc eur. Informáciu o finančnom benefite zverejnilo DMPŽ na svojom webe.

Novému zamestnancovi bude príspevok vyplatený v troch splátkach, dvakrát v hodnote 500 eur a jedenkrát 1000 eur, spolu s výplatou mzdy. Uvedená suma zároveň podlieha zdaneniu z príjmu a odvodom poistného na nemocenské a dôchodkové poistenie. Pe získanie príspevku je potrebné spĺňať niekoľko podmienok.

Záujemca pred nástupom do pracovného pomeru nepracoval posledných 24 mesiacov v DPMŽ ako vodič dopravného prostriedku osôb, predchádzajúci pracovný pomer v DPMŽ nebol ukončený pre porušenie pracovnej disciplíny a zamestnanec zároveň zotrvá v DPMŽ na pozícii vodič dopravného prostriedku osôb najmenej 18 mesiacov,” spresňuje pravidlá dopravný podnik.

Bližšie informácie o pracovnej pozícii spolu so zamestnaneckými benefitmi, pracovnými podmienkami a požiadavkami na zamestnanca si záujemcovia môžu prezrieť na oficiálnom webe DPMŽ.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu