Predseda žilinského Slovenského Červeného kríža bol ocenený ako mladý talent vo vzdelávaní


Foto: Predseda žilinského Slovenského Červeného kríža bol ocenený ako mladý talent vo vzdelávaní Foto: Facebook/Slovenský Červený kríž, Územný spolok Žilina

Predseda žilinského územného spolku Slovenského Červeného kríža bol na gala-večeri Learning & Development Awards v Bratislave ocenený ako mladý talent vo vzdelávaní. O tejto pocte informoval Územný spolok Žilina Slovenského Červeného kríža v príspevku na sociálnej sieti.

Peter Martinek, ktorý je zároveň lektorom prvej pomoci pre mládež, školy či firmy a vedie viaceré kurzy a školenia, si z gala-večera odniesol špeciálne ocenenie pre mladé talenty pod 30 rokov Young Talent. Tento titul získal za inovatívny prístup k vzdelávaniu a rozvoju iných a preukázanie výnimočných zručností pri rozvoji ľudí.

Mladý lektor a predseda žilinského Červeného kríža bol zároveň nominovaný aj na Lektora roka, toto ocenenie však nakoniec putovalo do iných rúk.

„Je to v histórií oceňovania po prvý krát, kedy sa skloňovalo vzdelávanie prvej pomoci v oceňovaní lektorov roka na Slovensku,“ zdôraznil žilinský územný spolok Slovenského Červeného kríža v príspevku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu