Premiéra filmu Afrika na pionieri v žilinskom Smer Klube 77 už v stredu 24. júla


Foto: Premiéra filmu Afrika na pionieri v žilinskom Smer Klube 77 už v stredu 24. júla

Pozývame Vás na premiéru filmu Mareka Slobodníka – Afrika na pionieri, v stredu 24. 7. o 20.30 na letnej terase Smer Klubu 77. Všetko sa to začalo nevinným výletom, keď sme po strednej škole vyrazil na pionieroch prvýkrát na cestu okolo Slovenska. Každým rokom sme toho chceli vidieť viac a tak sme si pomaly plnili sny.

Po deviatich rokoch sa nám na pionieroch podarilo prejsť naprieč celým africkým kontinentom a z našej doposiaľ najnáročnejšej cesty natočiť celovečerný film. Pozývame Vás na prvý slovenský Road Movie na motorkách! Zažite s nami nekonečný pocit slobody, ale aj náročné a nebezpečné situácie, v ktorých sme sa častokrát ocitli.

Zamrznutou Európou Vás prenesieme až do Afriky, kde nás čakalo 45 stupňové peklo v Sudáne, nekonečné púšte bez paliva, tlačenie motoriek do vysokých hôr v Etiópii, nádherné pláže Mozambiku, ale aj nebezpečný boj s maláriou, na ktorú v Afrike ročne umiera pol milióna ľudí. 5 cestovateľov, 5 mesiacov na cestách, 15 tisíc kilometrov na jedných z najhorších jednostopových motorových dopravných prostriedkoch. 


Vstupenky: 
http://www.smer77.sk/rezervacia-vstupeniek/ 

Web klubu:
http://www.smer77.sk/ 

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/196511831300587/


Miesto: Smer Klub 77
Dátum: 24.07.2019 - 20:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Smer Klub 77