AKTUÁLNE: Po sídlisku Vlčince sa pohybuje muž, ktorý sa za bieleho dňa ukája pred ženami


Foto: AKTUÁLNE: Po sídlisku Vlčince sa pohybuje muž, ktorý sa za bieleho dňa ukája pred ženami Foto: ilustračné

Dnes 21. apríla bol na sídlisku Vlčince spozorovaný neznámy muž, ktorý sa za bieleho dňa ukájal pred mladou ženou. Informáciu nám dotyčná žena sprostredkovala len krátko po tejto nepríjemnej skúsenosti. Podobné prípady sa objavili aj v minulosti.

Neznámy muž sa v doteraz známych prípadoch v Žiline ukájal či prechádzal obnažený na verejnosti. K incidentom dochádzalo najčastejšie na Hlbokej ceste, ale aj v okolí Žilinskej univerzity a lesoparku. Väčšina prípadov sa stala vo večerných hodinách, kedy už bolo vonku šero prípadne tma. Tentokrát sa však neznámy muž objavil za bieleho dňa.


„V Žiline sa opäť pohybuje úchyl, ktorý onanuje nad ženami. Mne sa to stalo pred hodinou na Fatranskej, keď som venčila svojho psa. Keď som si ho všimla a videl, že mám telefón v ruke, začal utekať preč. Myslím, že dôležitá informácia hlavne pre mladé ženy, aby si dávali pozor,“ uviedla znepokojená čitateľka.

Neznámy muž mal vek približne okolo 30 až 35 rokov a mal bledú prípadne bielu bundu. Svedkyňa si už v šoku viac nestihla všimnúť. Ak ste boli za posledné dni svedkami podobného prípadu, dajte nám vedieť.

Pokiaľ spozorujete na verejnosti nevhodné a pohoršujúce správanie neznámeho muža, bezodkladne kontaktujte štátnu políciu na linke 158 a pokúste sa uviesť čo najpodrobnejší popis.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu