Mladý pár potreboval urgentný prevoz do pôrodnice počas dopravnej špičky, zabezpečili ho policajti


Foto: Mladý pár potreboval urgentný prevoz do pôrodnice počas dopravnej špičky, zabezpečili ho policajti Foto: Polícia

Polícia zverejnila dnes 6. marca na sociálnej sieti poďakovanie, ktoré jej zaslali dvaja mladí rodičia zo Žilinského kraja. Muž viezol rodiacu ženu do nemocnice v Čadci, prevoz mu však značne skomplikovala aktuálna situácia počas dopravnej špičky. Žena potrebovala čo najrýchlejší transport, keďže dostala v aute kontrakcie a únik plodovej vody.

Rozhodli sa preto požiadať o pomoc a zavolať na tiesňovú linku. Operátor im na pomoc vyslal policajnú hliadku, ktorá im pomohla s plynulým prejazdom.

„Chceli by sme sa úprimne poďakovať policajnému zboru v Čadci, ktorý zaistil prostredníctvom svojich policajtov pani Gregušovej a jej kolegu pána Štefana plynulý prejazd autom za pomoci ich výstražných a zvukových majákov z Kysuckého Nového Mesta do pôrodnice v Čadci v čase, kedy partnerka dostala v našom aute kontrakcie a únik plodovej vody, počas dopravnej špičky,“ napísali Roman a Janka.

Podľa slov mladého páru by sa bez pomoci policajnej hliadky nezaobišli. Polícia sa k nim správala veľmi ochotne, promptne a ústretovo. Rovnako postupoval aj operátor na tiesňovej linke, ktorému taktiež vyslovili poďakovanie. 

Všetci zainteresovaní majú veľký podiel na tom, že sa mladému páru vďaka ich obetavosti a ochote, bez vážnych komplikácií narodil zdravý chlapček Jakubko.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Polícia