Piaty ročník festivalu MyPapaya prinesie do Žiliny svetové DJ´s mená priamo z Ibizy a Zrce


Foto: Piaty ročník festivalu MyPapaya prinesie do Žiliny svetové DJ´s mená priamo z Ibizy a Zrce

Zimná edícia festivalu MyPapaya 2018 prinesie do Žiliny už 10. novembra doteraz nevídané obsadenie. Úspešné podujatie, ktoré má počas štyroch rokov za sebou už viac ako 10-tisíc návštevníkov, sa presúva do väčších, lepších priestorov - žilinského Event House.

Čaká tu na teba skvelé hudobné obsadenie, v ktorom nebudú chýbať deejays z Ibizy či Papaya clubu na legendárnej Zrće beach. Nezabudnuteľnú atmosféru svetelných efektov a špičkovej akustiky doplnia palmy či ďalšie prekvapenia.



★ LINE UP ★
- VUSH (Italy)
- KEENGS (Italy)
- DOCTOR VICTOR (Iceland)
- Luis De Mark
- Drahosh
- Martin Cehelsky

✮Keengs music✮(IT): Zahraničnú scénu zastúpia na My Papaya party traja talianski DJ-i z Florencie Keengs music. Počas celého leta pôsobia ako rezidenti v najväčších kluboch na Zrće Beach ako napríklad v Noa Beach Club of ZRCE. Ich posledný bootleg hral napríklad na hlavnom stagei Tomorrowlandu alebo od DJ Tiesta v jeho oficiálnej Radio show.

✮ Vush✮(IT): Taliansku scénu bude reprezentovať aj DJ Vush, ktorý je rovnako známy zo Zrće Beach alebo z klubov na Ibize. Bol súčasťou hudobného line upu talianskeho Nameless Music Festival alebo chorvátskeho festivalu Black Sheep.

✮Doctor Victor✮(IS): Zahraničnú scénu doplní tiež isladnský Doctor Victor, ktorý je známy hlavne z maďarských klubov HALL či MickeyZ, hral tiež v izraelskom Nazarete a objavil sa dokonca v Bystrickom Ministry Of Fun.

✮ Martin Cehlo Cehelský✮(SK): Zo slovenskej scény budú súčasťou line upu DJ Martin Cehelsky, ktorý je známy napríklad z projektu Monday housin‘. Pravidelne hráva po boku DJ-ov ako EKG, Emtydee či Milan Lieskovský. Bol tiež súčasťou veľkých eventov ako Get Fun 100 a Oliver Heldens v Bratislave.

✮ Drahosh✮(SK): Slovenských DJ-ov doplní Drahosh, ktorý je známy z tímu Dance Exxtravaganza rádia Europa2. Niektorí ho poznajú aj pod menom Malocca. V roku 2017 rozbehol s Elsy a Martinom Cehelskym projekt MYBEAT, ktorý sa dostal medzi najvyhľadávanejších na Slovensku.

✮ Luis De Mark✮(SK): V roku 2008 stal rezidentom v jednom z najväčších clubov v Banskej Bystrici, kde pôsobil 3 roky. V tomto clube nazbieral mnoho skúseností, ktoré využil, keď v roku 2011 začal hrávať v cluboch po celom Slovensku.
Svoje hudobné štýly si ponechal aj po rokoch, avšak tieto štýly spojil s House music, ktorá ho viac napĺňa.ň

★ LÍSTKY ★
Ceny vstupeniek v oficiálnom predpredaji:
https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/my-papaya-2018-2018-11-10/?fbclid=IwAR1M4iL2jy4Vk2IFeBTs01qE6B5ULJzaujPtyoP1dP0TbMexk_V9R82mW-A
▼ Ceny vstupeniek v oficiálnom predpredaji:


Basic entrance: 9€ (300-900 ks) 90% SOLD 

Basic entrance: 12€ 

VIP - 80€, 4x vstup, stôl pre 4 osoby, flaša Absolut vodky, 4x RedBull


★V cene je zabezpečená doprava po celej Žiline NA My Papayu, ale aj NASPAŤ z My Papaye ★

Pre viac info sleduj @mypapayaparty na instagrame a facebooku.



 

Miesto: Event House Žilina
Dátum: 10.11.2018 - 21:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR MyPapaya