Zlodeji znova úradujú na sídliskách Hliny a Solinky, za týždeň vykradli dve autá a jedno ukradli


Foto: Zlodeji znova úradujú na sídliskách Hliny a Solinky, za týždeň vykradli dve autá a jedno ukradli

Za posledné dni, od 20. januára 2018 do dnes, úradovali neznámi páchatelia v Žiline vo viacerých prípadoch. Vykradnuté autá či dokonca odcudzené samotné vozidlo, tieto prípady rieši žilinská polícia. 

Krádež navigácie - Hliny

Prvý prípad sa stal v noci z nedele 21. januára na pondelok 22. januára, kedy úradoval neznámy páchateľ opäť na Bajzovej ulici, na sídlisku Hliny. Z vozidla Volkswagen Passat odcudzil navigáciu. Bajzova ulica je známou lokalitou, v ktorej zlodeji kradnú veci z automobilov, prípadne aj samotné vozidlá.

Galéria: 5 fotiek


Krádež osobného auta - Solinky

V noci z pondelka 22. januára na utorok 23. januára došlo k odcudzeniu osobného auta značky Volkswagen Golf Plus hnedej svetlej metalízy. Evidenčné číslo vozidla bolo ZA-002HM a auto bolo ukradnuté z parkoviska na Gaštanovej ulici na sídlisku Solinky. Ak ste videli niečo, čo by mohlo pomôcť k nájdeniu automobilu, kontaktujte políciu. 


Krádež autorádia - Hliny

V utorok 23. januára 2018 približne o 14:30 hod. došlo ku krádeži aj pred bytovkou na sídlisku Hliny II. - ulica Spanyolova 18. Neznámy páchateľ vnikol do motorového vozidla značky Aixam Stella a ukradol z neho autorádio a subwoofer.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu