Žilinskí basketbalisti už 10 zápasov v rade bez výhry, na trénerskom poste ďalšia výmena


Foto: Žilinskí basketbalisti už 10 zápasov v rade bez výhry, na trénerskom poste ďalšia výmena Foto: bkzilina.sk

Po tom, ako basketbalisti PP & TV RAJ ŽILINA podľahli včera na palubovke tímu BK Levickí Patrioti skóre 73:85, zaknihovali už desiatu prehru v rade a dostali sa na predposledné miesto v tabuľke. Dobre rozbehnutý žilinský celok zo začiatku sezóny zbrdzil nútený odchod trojice amerických legionárov, ktorí sa však už k tímu pripojili. Sériu prehier nezastavila ani ďalšia výmena na trénerskom poste.

„Záver roka bol v PP & TV RAJ v znamení viacerých zmien. Najskôr v rámci rotovania trénerov nahradil Maroša Moravčíka Richard Uhrina a do tímu sa po problémoch s vízami vrátili Američania. Po domácom stretnutí s KB Košice nahradil Richarda Uhrinu skúsený Ivan Kurilla, ktorý naposledy viedol extraligový Lučenec v minulej sezóne. Stretnutie proti Košiciam bolo posledným aj pre Bobbyho Browna, ktorý sa k tímu pripojil až počas rozbehnutej sezóny, nedokázal však naplniť očákavania a plne zapadnuť do družstva,“ uviedol klub na svojom webe.

Zvrátiť nepriaznivú sériu budú môcť žilinskí basketbalisti už v sobotu 6. januára 2018 na palubovke Prievidze, následne sa v 24. kole Eurovia SBL predstavia pred domácim publikom v stredu 10. januára v športovej hale na Rosinskej ceste. Zápas začína o 18:00 hod. a práve teraz potrebuju žilinskí basketbalisti cítiť podporu z tribún.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu