Netradičná párty v netradičnom čase - DJ EKG zavíta do enjoyclub-u Žilina v utorok 31. októbra


Foto: Netradičná párty v netradičnom čase - DJ EKG zavíta do enjoyclub-u Žilina v utorok 31. októbra

Prečo s párty čakať až do víkendu? V *enjoyclub-e si struhneme jednu netradičnú party v netradičnom čase. Rozhodli sme sa potlačiť stereotyp o tom, že párty dni sú len cez víkend a pripravili sme niečo exkluzívne. Po druhý krát sa v *enjoyclub-e uskutoční párty s titulom The EKG. Špička slovenskej DJ-skej scény sa vráti do Žiliny v utorok 31. októbra.

DJ EKG u nás nebol od novembra a práve preto chceme tento come back spraviť špeciálnym. Tentokrát ti EKG rozpumpuje srdce poriadnou dávku kvalitne hudby. Nedovolí ti stáť na jednom mieste ani na okamih – konkrétne na 6 hodín. Príď si užiť celovečerný hudobný maratón a vyvetrať si hlavu. Deň voľna v stredu každému z nás padne vhod.

Výnimočnú atmosféru party vylepší posilnený zvuk. Pre tento večer dovezieme do klubu sound system svetovej kvality FUNKTION ONE. Bude to delírium pre tvoje uši - celý večer BEZ MIKROFÓNU, len čistá hudba.

Počas večera ťa čakajú aktivity, ktoré pripravil ABSOLUT. a absolútne nabitá vodka. Keby si chcel počas párty prehodiť s niekým pár slov, alebo si len tak dopriať chvíľku chillu, navštív našu ABSOLUT chill out zónu, kde budú pripravené tulivaky a samozrejme drinky na dosah ruky.


Bookni si termín 31. októbra v utorok na exkluzívnu THE EKG party v *enoyclub-e na Mariánskom námestí.

FACEBOOK EVENT TU ►►► https://goo.gl/6mjtuD

Lístky v predpredaji nájdeš tu ►https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/12801/theekg

Pre info o ďalších akciách sleduj:

BOX RESERVATION SMS: 0907 549 490
BOX RESERVATION  EMAIL: enjoyrezervacie@gmail.com
ENTER 18+
OPEN 20.00 CLOSE 05.30

Miesto: enjoyclub Žilina
Dátum: 31.10.2017 - 22:15    01.11.2017 - 05:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu