*enjoyclub Žilina pozýva na ďalšiu skvelú Videooldies party, parket opäť roztancuje DVJ KUKOO


Foto: *enjoyclub Žilina pozýva na ďalšiu skvelú Videooldies party, parket opäť roztancuje DVJ KUKOO

Oldies but goodies. Po dvoch mesiacoch tu máme oldiesku, ktorá v nemá široko ďaleko páru. DVJ KUKOO je najbookovanejší  retro DJ na Slovensku, tak sa príď presvedčiť, že mu tento titul patrí právom. Zorganizuj svoju partiu, kolegyne, kamošky rozlúčku so slobodou a rezervujte si v *enjoyclub-e na Mariánskom námestí svoj vlastný stôl. 

Tento tematický večer so sebou prinesie časy minulé a prevedie nás hudobnou scénou 20.teho storočia. Okrem nestarnúcich evergreenov si večer vychutnaj aj s videoklipy. Pri niektorých budeš mat pocit, že si priamo na koncerte.

Po párty ti okrem fotografií do ruky oživí spomienky aj FULL HD AFTERMOVIE video z párty. Kuko so sebou nosí cely kus histórie: Pedro žuvačky, disco gule, Bravo časopis, knihu Lunetic, či stolovú hru Človeče nehnevaj sa. Sám sa budeš čudovať koľko vecí a songov tejto doby si už vytesnil z hlavy.

Na tejto akcii zabudneš už po pár minutách na to, že si mal náročný týždeň. Budeš si proste užívať atmosféru doby kedy sa nosili chlpaté pazuchy a bokombrady. Nezabudni doma retro outfit a vidíme v sobotu na Mariánskom námestí v *enjoyclub-e.


Chceš voľný vstup na party ak tomu ešte JUMBO drink ako darček ? Nie je problém. Sleduj facebook Enjoy Club zapoj sa do súťaže a vyhraj. Veľa *enjoy šťastia. 

FACEBOOK EVENT TU ►►►https://goo.gl/gFdpTs

Pre info o ďalších akciách sleduj
Facebook Enjoy Club
Instagram enjoyclub_za

BOX RESERVATION SMS: 0907 549 490
BOX RESERVATION  EMAIL: enjoyrezervacie@gmail.com
ENTER 18+
ENTER 4 EUR
OPEN 22.15 CLOSE 05.30


Miesto: enjoyclub Žilina
Dátum: 07.10.2017 - 22:15    08.10.2017 - 05:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu