Pri Varíne došlo k nehode osobného a nákladného auta, jedno vozidlo skončilo mimo cesty


Foto: Pri Varíne došlo k nehode osobného a nákladného auta, jedno vozidlo skončilo mimo cesty

Dnes v čase okolo 20:30 hod. došlo pri obci Varín, na ceste II/583, k dopravnej nehode nákladného auta s osobným. Na miesto boli vyslaní hasiči a polícia zo Žiliny. Podľa predbežných informácií by sa mala udalosť zaobísť bez zranení. Jedno z vozidiel však skončilo mimo cesty, v priekope. 

Dopravná nehoda sa stala mimo úseku, kde platí zákaz predchádzania. Premávku na mieste usmerňujú policajti, ktorí zároveň nehodu dokumentujú.

Aktualizácia 4.8.2017

Na ceste II/583 došlo podľa prvotných informácií, ktoré uviedlo operačné stredisko HaZZ v Žiline, k dopravnej nehode osobného a nákladného auta. Neskôr sa zistilo, že išlo o nehodu, pri ktorej dostal vodič dodávky defekt a oproti idúce vozidlo začalo v reakcii na to prudko brzdiť. Za týmto autom, ktoré prudko brzdilo, išlo ďalšie, ktorého vodič strhol volant a zišiel z cesty.

„Dodávke pred nami praskla na kompletku celá pneumatika. Baba v protismere sa zľakla a začala prudko brzdiť. Chalan, ktorý bol za ňou, namiesto toho aby to do nej napálil, skončil takto. Podľa slov hasičov reagoval správne,“ uvádza svedkyňa udalosti.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu