VIDEO: Víťaz folklórnej šou Zem spieva predstavuje nový videoklip. Prespieval terchovskú pieseň


Foto: VIDEO: Víťaz folklórnej šou Zem spieva predstavuje nový videoklip. Prespieval terchovskú pieseň
Galéria: 8 fotiek
Foto: Martin Repáň

Martin Repáň sa ešte v roku 2018 zúčastnil prestížnej folklórnej šou RTVS s názvom Zem spieva. Mladý muzikant z Terchovej si vtedy odniesol cenu absolútneho víťaza. Spolu s rodinnou kapelou Repáňovská muzika sa teraz rozhodol vydať ich prvý spoločný videoklip. 

„Roky plynuli a tak isto aj náš hudobný vývoj. Všetci členovia kapely absolvovali hudobné vzdelanie, ktoré im napomohlo k ich zdokonaľovaniu,“ uviedol talentovaný hudobník. Jedným z krokov vpred bol aj jeho prvý videoklip s názvom „Svieť že mi mesiaček”.



Práve pozitívna spätná väzba motivovala Repáňovcov k vytvoreniu ďalšieho videoklipu, kde by spojili sily všetci muzikanti z rodiny. Nahrali preto známu terchovskú pieseň „V pondelek doma nebudem“, ktorú preštylizovali podľa ich vnímania hudby.

Cieľom videoklipu je poukázať, že aj napriek modernej dobe sa nájdu mladí ľudia, ktorí si vážia naše tradície. Taktiež si chceli zachovať milú spomienku na ich mladosť a vyčariť úsmev ľuďom, pre ktorých to robia.

Videoklip vyšiel z dielne Roba Bošeľu, ktorý sa postaral o réžiu, kameru aj strih. Pod kvalitný zvuk sa podpísal Jožko Štefanatný z Melody Studia. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu