VIDEO: Pri Bytči sa prevrátil traktor. Zraneného muža museli vyslobodiť hasiči a polícia


Foto: VIDEO: Pri Bytči sa prevrátil traktor. Zraneného muža museli vyslobodiť hasiči a polícia Foto: KR PZ Žilina

V stredu 24. apríla v dopoludňajších hodinách došlo v okrese Bytča k nešťastnej udalosti. V obci Kolárovice sa s traktorom prevrátil 44-ročný muž. Utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho letecký prevoz do nemocnice. Na miesto prišli hasiči s tromi kusmi techniky.

Muž bol zakliesnený pod prevráteným traktorom a komunikoval. Hasiči najskôr traktor zaistili proti pohybu. Následne traktor pomocou techniky nadvihli, čo umožnilo zraneného vytiahnuť spod traktora na bezpečné miesto,“ uviedla hovokyňa hasičov Mária Pohánková Zahatlanová. 

Zraneného naložili na nosidlá a následne do sanitky, ktorá ho previezla na futbalové ihrisko v Petroviciach. Odtiaľ bol Vrtuľníkovou záchrannou zdravotnou službou prevezený do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline.


Na miesto nešťastia prišli aj policajti z Bytče. „Vykonali asistenciu pri vyslobodení osoby spod traktora a prvotné úkony s cieľom riadneho zadokumentovania udalosti. Ďalšie okolnosti ako aj príčiny tejto udalosti sú predmetom vyšetrovania,“ uviedla žilinská krajská hovorkyňa Zuzana Šefčíková. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu