V Martine sa uskutoční zhromaždenie na podporu Korčoka, vystúpia na ňom divadelní herci


Foto: V Martine sa uskutoční zhromaždenie na podporu Korčoka, vystúpia na ňom divadelní herci Foto: Ilustračné foto/Tomáš Kozel

Druhé kolo prezidentských volieb sa blíži a napätie medzi podporovateľmi Petra Pellegriniho a Ivana Korčoka výrazne stúpa. Mnohí občania Slovenska chcú dať najavo, koho si prajú vidieť ako hlavu štátu počas nadchádzajúcich rokov.

V rôznych mestách po celej krajine sa preto konajú zhromaždenia prívržencov jednej či druhej strany. Jedno z nich sa uskutoční aj v stredu 3. apríla o 17:30 hod. popoludní pri súsoší Jánošíkovej družiny v Martine, kde sa stretnú podporovatelia Korčoka. Chcú sa tak na diaľku pripojiť k väčšiemu zhromaždeniu v Bratislave, ktoré sa odohrá v rovnakom čase.

„Príďte s nami spoločne vyjadriť svoj názor na to, kto by sa mal podľa vás stať prezidentom Slovenska. Na podujatí vystúpia herci Slovenského komorného divadla a zástupcovia verejného života v Martine.. Ukážeme, že mesto Martin vie vyjadriť svoj názor, keď je to potrebné,“ vyzýva organizátor.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu