Nové priestory, nové zážitky: Obľúbená kaviareň Post Cafe rozbieha na Vlčincoch ďalšie pobočky


Foto: Nové priestory, nové zážitky: Obľúbená kaviareň Post Cafe rozbieha na Vlčincoch ďalšie pobočky
Galéria: 7 fotiek

Obľúbená kaviareň Post Cafe spríjemňuje dni Žilinčanom aj návštevníkom mesta už takmer päť rokov. Od svojho vzniku ponúka lahodnú kávu, miešané nápoje, koláčiky, no aj sezónne menu či bohaté raňajky, vďaka čomu si získala veľké množstvo verných zákazníkov. Tých poteší správa, že ideálne prostredie na oddych ako aj pracovné stretnutia nájdu už onedlho aj na ďalších miestach.

Post Cafe expanduje mimo svoje pôvodné zázemie v biznis centre Poštová. Ďalší domov nachádza v priestoroch novej administratívnej budovy Obchodná a rovnako prevzala známu kaviareň Na streche na okraji najväčšej mestskej časti Žilina – Vlčince. 

S novými priestormi prichádza aj nová vlna kreativity. Hoci budova Obchodnej je vzdialená od biznis centra Poštová len niekoľko stoviek metrov, tešiť sa môžete na úplne iný zážitok.


Úroveň zahraničných podnikov do Žiliny prinesie vďaka nadčasovému interiéru, modernému konceptu baru a tiež rozloženiu na dvoch podlažiach. Kaviareň Na streche vás naopak dostane podmanivým výhľadom na Malú Fatru a celé mesto

Tím Post Cafe nezabúda ani na zaujímavé eventy. Okrem pravidelných akcií v Post Cafe sa môžete tešiť na skvelé letné párty s DJ-om pri zapadajúcom slnku, barmanské akcie či hudobné večery pri skvelých miešaných drinkoch v ich novom podniku Na Streche.

Rovnako si tu môžete vychutnať vodné fajky Hookah Chaka. Vďaka expanzii podniku tak nájdu svoju cestu k Post Cafe nielen milovníci dobrej kávy, ale aj tí, ktorí túžia po jedinečných zážitkoch. Priestor je ideálnym miestom pre súkromné aj firemné oslavy, svadby a uzavreté spoločnosti.


Najbližšie sa môžete tešiť na podujatie, ktoré preverí vaše chuťové poháriky. Už 12. apríla Na streche prebehne degustácia vína, na ktorú môžete získať lístky aj vy. Stačí, keď sa v príspevku na našom Facebooku zapojíte do súťaže a možno sa šťastie usmeje práve na vás.

Nové pracovné príležitosti

Rozšírenie pôsobnosti a pripravované aktivity pod záštitou Post Cafe prinášajú pre Žilinčanov aj nové pracovné príležitosti. Voľné pracovné pozície sú vo všetkých troch kaviarňach. Pre viac informácií stačí využiť kontakty nižšie.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok