Lyžiarsky výstroj, ktorý rastie s vašimi deťmi? Vyskúšajte výmenný systém v Topski športe


Foto: Lyžiarsky výstroj, ktorý rastie s vašimi deťmi? Vyskúšajte výmenný systém v Topski športe

Zamysleli ste sa niekedy, ako rýchlo vaše deti rastú a ako často im musíte kupovať nový lyžiarsky výstroj? Malí šampióni rastú ako z vody a keď príde zima, sezóna radosti na svahoch, vy si  zrazu uvedomíte, že lyžiarky sú malé a lyže príliš krátke.

Každoročný boj s detskou lyžiarskou výbavou, ktorá je opäť malá, je nie len frustrujúci, ale aj finančne náročný. Výdavky na nový detský výstroj sa zdajú byť nekonečnou čiernou dierou v rodinnom rozpočte.

Tento rok však môže byť všetko inak!

V Topski športe kúpite detský lyžiarsky výstroj raz a potom ho každý rok s odpočtom výhodne vymieňate. Výmenný systém je navrhnutý tak, aby držal krok s rýchlym rastom vašich detí a zároveň chránil váš rodinný rozpočet.

Zabudnite na zbytočné výdavky a neustále hľadanie nového výstroja. Topski vám ponúkame jednoduché a efektívne riešenie. Každoročne vymeniť starý detský výstroj za presne taký, ktorý vašim deťom aktuálne padne.

Bezpečnosť  a pohodlie malých športovcov je v Topski prioritou. Staňte sa súčasťou veľkej lyžiarskej rodiny ešte dnes a zažite, aké jednoduché a výhodné to môže byť. 

Navštívte predajňu Topski šport na Dlhej ulici 61 v Žiline, kde vám s výberom výstroja pre vašich malých šampiónov s radosťou pomôžu. S detským výmenným systémom sa každá lyžiarska sezóna stane nielen radostnou, ale aj finančne výhodnou!


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok