Dali mu meno Azor: Majiteľa zatúlaného šteniatka nenašli, v novom roku si bude hľadať rodinu


Foto: Dali mu meno Azor: Majiteľa zatúlaného šteniatka nenašli, v novom roku si bude hľadať rodinu Foto: Facebook/OZ Kubínsky Útulkáč

Pamätáte si minulotýždňový príbeh šteniatka, ktoré našli osamelé na zasneženej zjazdovke SKI PARKU Kubínska Hoľa? Jeho majiteľa sa ani napriek mnohopočetnému zdieľaniu nepodarilo nájsť. Psík však mal šťastie na dobrých ľudí, vďaka ktorým sa záver jeho roka bude niesť v znamení láskavej starostlivosti.

„Ako sme predpokladali, absolútne nikomu nechýba. Chlapec dostal meno Azor, prešiel veterinárnou prehliadkou. Je očkovaný, čipovaný aj odčervený – ďalšie preočkovanie nás čaká o 3 týždne. Je v teplej dočasnej opatere, za čo veľmi ďakujeme,“ informuje zvierací útulok OZ Kubínsky Útulkáč v príspevku na sociálnej sieti.

Ako ďalej spresňujú, svoju novú rodinu si Azor bude hľadať najskôr až po Novom roku. Dovtedy nie je možné si ho adoptovať, ani rezervovať. Je tak totiž jednoduchšie zabrániť tomu, aby sa nestal len vianočným darčekom, ktorý nových majiteľov napokon omrzí.

Ak však chcete pomôcť drobcovi, môžete tak urobiť nepriamo aj prostredníctvom finančnej podpory OZ Kubínsky Útulkáč (SK48 0900 0000 0051 5606 8477), v ktorom sú vďačný za každé euro. Pri odoslaní stačí len do poznámky napísať AZOR.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu