Nenechajte si ujsť čarovnú zimnú sobotu 9. decembra na Poštovej. Na deti čaká zábava aj kreatívne dielne


Foto: Nenechajte si ujsť čarovnú zimnú sobotu 9. decembra na Poštovej. Na deti čaká zábava aj kreatívne dielne Foto: Richard Köhler

Chcete svojim deťom dopriať čarovný zimný zážitok? Stačí, ak sa už počas najbližšej soboty 9. decembra 2023 zastavíte v zóne NordCity na Poštovej 1 v Žiline, a spoločne si užijete príjemné popoludnie. Od 15:30 do 19:00 hod. na nich čaká plno zábavy, umenia, hudby, ale aj kreativity.

Divadelno-improvizačný súbor Kapor na scéne zabaví deti predstavením s názvom Časostroj – cesta za Štefanom Baničom. Chýbať však nebude ani hudobná zábava v prevedení detskej rockovej kapely RockKids.

Pre šikovné ruky malých remeselníkov a umeleckých nadšencov sú pripravené tvorivé dielne, ktoré im poskytnú priestor na tvorivosť. Hmotnou spomienkou na tento deň pre vás budú pieskované obrázky či perníky na zavesenie, ktoré deti môžu vyzdobiť podľa vlastných predstáv.

Kým budú vaše ratolesti šantiť a tvoriť, vy sa môžete porozprávať a oddýchnuť si pri kávičke, koláči či teplom punči v kaviarni. Podujatie Rozprávková zima na Poštovej, ktoré sa koná pod záštitou Nadácie Milana Dubca, môžete bližšie sledovať aj na sociálnej sieti Facebook po kliknutí SEM.


Miesto: Poštová 1, Žilina
Dátum: 09.12.2023 - 15:30    19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu