Pred barom v centre Žiliny ležal nahý muž. Riešili ho mestskí policajti


Foto: Pred barom v centre Žiliny ležal nahý muž. Riešili ho mestskí policajti Foto: Facebook/Mestská polícia Žilina

Žilinskí mestskí policajti mali náročnú službu aj tento víkend. V spolupráci s Okresným riaditeľstvom Policajného zboru v Žiline realizovali dopravno-preventívnu akciu zameranú na kontrolu dodržiavania povinností chodcov v cestnej premávke. 

Riešili však aj rôzne oznámenia od občanov. Prijali hlásenia o poškodení svetiel nákladného vozidla alebo zákazníkovi, ktorý odmietal zaplatiť za služby. Bujaré katarínske oslavy sa zrejme podpísali aj na mužovi, ktorý ležal nahý pred barom v centre mesta.

„Hliadka v nočných hodinách tiež zistila veľmi silne podnapitého muža s masívnym krvácajúcim zranením v oblasti tváre, ktoré si pravdepodobne privodil po páde na zem. Na miesto privolaná sanitka RZP, ktorej posádka si prevzala zraneného muža do opatery,“ informuje mestská polícia s tým, že do príchodu sanitky mu poskytli predlekársku pomoc a monitorovali mu životné funkcie.


V neposlednom rade riešili aj muža, ktorý v rukách držal a prehľadával dámsku kabelku a dvoch mužov oblečených v taktických vestách s kuklami na hlave. Tí mali v rukách držať pravdepodobne kovové tyče. 

Mestskí policajti v Žiline sa zaslúžili aj o záchranu ďalšieho ľudského života. Išlo o ženskú pacientku so zdravotnými ťažkosťami. Vďaka ich pohotovej reakcii a použitiu defibrilátora je však aj naďalej nažive. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu