FOTO: Oftamológovia zo žilinskej nemocnice získali výnimočné ocenenie Diamantové oko


FOTO: Oftamológovia zo žilinskej nemocnice získali výnimočné ocenenie Diamantové oko
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Očné oddelenie Fakultnej nemocnice s poliklinikou Žilina zorganizovalo v spolupráci so Slovenskou oftalmologickou spoločnosťou 8. ročník celoslovenskej konferencie Žilinské očné kazuistiky. Zúčastnili sa jej aj lekári z Česka. 

Obľúbené odborné podujatie sa každý rok teší vysokej účasti a lekári zo žilinského oddelenia oftalmológie zvládli do kongresu prispieť kvalitnými príspevkami. Odprezentovali až sedem kazuistík a do kategórie fotoprezentácií prispeli 14 unikátnymi príspevkami. Dva z nich si odniesli prvé miesta. 

V kategórii video-prezentácia udelila odborná porota prvé miesto doktorovi Dávidovi Herlemu s príspevkom pod názvom „Má to ešte zmysel?“ v spolupráci s lekárkou Pavlínou Zahorjanovou a primárom Michalom Štubňom.


V kategórii foto-prezentácia získal víťaznú cenu priamo primár oftamológie Michal Štubňa. Kolegom odprezentoval fotografie pod názvom „Už som doplávala… museli ma vyloviť, aby som sa neutopila“.

„Ďakujeme za ich absolútne špičkovú prácu a šírenie skvelého mena našej nemocnice. Za deväť rokov kongresu si žilinská oftalmológia odniesla neuveriteľných 6 prvých miest, 4 druhé a 3 tretie miesta,“ uviedla žilinská nemocnica. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu