Na hlavnom ťahu v Ružomberku sa stala vážna dopravná nehoda. Cesta je úplne uzavretá


Foto: Na hlavnom ťahu v Ružomberku sa stala vážna dopravná nehoda. Cesta je úplne uzavretá
Galéria: 2 fotky
Foto: KR PZ ZA

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline upozorňuje na vážnu dopravnú nehodu, ktorá sa stala na hlavnom ťahu v Ružomberku, v mestskej časti Černová. Zrazilo sa osobné motorové vozidlo s kamiónom.

„Aktuálne dokumentujeme vážnu dopravnú nehodu na ceste I/18. Cesta je momentálne neprejazdná. Žiadame všetkých vodičov o trpezlivosť a rešpektovanie pokynov polície,“ spresňuje polícia.

Na mieste zasahuje aj päť hasičov s dvomi kusmi techniky, pričom hlásia aj zranenia účastníkov nehody. Ako presne k zrážke došlo v túto chvíľu nie je známe. 


Aktualizácia, 18:49

Polícia zverejnila detaily k tragickej dopravnej nehode. Vodič motorového vozidla z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k stretu s nákladným vozidlom.

„Pri dopravnej nehode 64-ročný vodič osobného motorového vozidla utrpel zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol. 60 ročná spolujazdkyňa bola prevezená do nemocnice,“ dodala policajná hovorkyňa s tým, že 49-ročný vodič kamiónu bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom.

Ďalšie okolnosti ako aj presné príčiny tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu