Svedok rannej nehody v Žiline: Dodávka narazila do auta, to zrazilo chodca


Foto: Svedok rannej nehody v Žiline: Dodávka narazila do auta, to zrazilo chodca Foto: Vľavo: Štefan Kysela, vpravo: Facebook/Dano Yombayz

Dnes v dopoludňajších hodinách došlo na jednej z hlavných ciest v blízkosti centra mesta Žilina k vážnej dopravnej nehode. Informovali o nej okoloidúci motoristi, ako aj Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline.

Na ulici V. Spanyola v blízkosti žilinskej nemocnice sa v pondelok 2. októbra krátko pred 9:30 hod. dopoludnia zrazili osobné motorové vozidlo a dodávka. Na mieste zasahujú záchranné zložky vrátane hasičov.

Podľa príslušníkov Hasičského a záchranného zboru došlo pri kolízii k zraneniam osôb. Komunikácia je aktuálne prejazdná len v jednom pruhu, začínajú sa tvoriť kolóny. Pokiaľ je to možné, túto ulicu obíďte.


Aktualizácia 11:40 hod.

Podľa informácií od svedka incidentu utrpel na mieste nehody zranenia chodec. Dodávka vychádzala od lekárne sv. Joachima na hlavnú cestu, kde prednou častou nabúrala do zadnej časti vozidla Škoda Octavia, ta následne vyletela na obrubník a zrazila chodca a jedna chodkyňa ostala v šoku,“ priblížil Žilinčan, ktorý sa ráno nachádzal na ulici V. Spanyola.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu