Padne rekord? Voľné vstupy na plaváreň čakajú na všetkých, ktorí sa zúčastnia Žilinskej plaveckej štafety


Foto: Padne rekord? Voľné vstupy na plaváreň čakajú na všetkých, ktorí sa zúčastnia Žilinskej plaveckej štafety Foto: Facebook/Plaváreň Žilina

Podarí sa Žilinčanom spoločnými silami prekonať minuloročný rekord v odplávaných kilometroch? Odpoveď na túto otázku bude známa po ukončení nadchádzajúceho podujatia Žilinská plavecká štafeta, ktoré sa uskutoční už tento štvrtok 21. septembra.

Od 6:00 hod. ráno do 20:00 hod. večer sa do štafety môže zapojiť každý, kto navštívi žilinskú krytú plaváreň. Vstup do areálu bude po celý deň bezplatný a odplávané metre či kilometre každého účastníka sa na konci dňa spočítajú.



Hoci nejde o súťaž, cieľom je prekonanie rekordu z uplynulého roka a víťazstvo nad ostatnými slovenskými mestami. Správa športových zariadení mesta Žilina sa týmto podujatím navyše snaží prilákať k športovej aktivite čo najviac miestnych obyvateľov.

„Vstup na plaváreň počas podujatia je zdarma. Zákazníci s abonent náramkom môžu vstúpiť do areálu na svoj čipový náramok. Systém im nebude účtovať cenu vstupu. Každý účastník dostane ďalšiu voľnú vstupenku, darček a diplom za účasť,“ priblížila plaváreň na svojich stránkach.


Miesto: Plaváreň Žilina
Dátum: 21.09.2023 - 06:00    20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu