VIDEO: Po žilinskom sídlisku sa pohybuje agresívny muž. Má chodiť po parkoviskách a nazerať do áut


Foto: VIDEO: Po žilinskom sídlisku sa pohybuje agresívny muž. Má chodiť po parkoviskách a nazerať do áut Foto: Facebook/Dopravný servis Žilina

Dávajte si pozor na sebe aj svoje veci. Tak znie výstraha v dopravnej skupine na sociálnej sieti, kde anonym dnes, v sobotu 9. septembra 2023, upozornil obyvateľov Žiliny na zúrivého muža.

„Pozor na toto čudo behá po parkoviskách a nakúka do áut. Je agresívny, zrejme pod vplyvom drog,“ vystríha Žilinčanov anonym, ktorý má za sebou nepríjemné osobné stretnutie.

To sa odohralo v blízkosti supermarketu v žilinskej mestskej časti Vlčince, kde útočník hodil s veľkou silou do okna vozidla nešpecifikovaný predmet. Pravdepodobne však išlo o hrnček. Celú situáciu sa pritom vodičovi auta podarilo zaznamenať aj na video.

O chvíľu na to v skupine pribudol aj ďalší príspevok. Autor bol však aj v tomto prípade anonymný, preto nie je jasné, či ide o doplňujúce informácie k pôvodnej správe alebo má skúsenosť s agresívnym mužom aj ďalší Žilinčan.


„Čítam tu komentáre na pána, kto a ako by ste ho dolámali a podobne, lenže tento pán je vskutku nebezpečný a nemá problém vás niečím pichnúť,“ doplnil anonym. Preto v prípade, že by ste muža z videa uvideli niekde v Žiline, odporúčame vyhýbať sa akémukoľvek kontaktu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu