Agresívne konanie zakončil vulgárnym gestom. Poznáte muža, ktorý mal v Žiline poškodiť trolejbus?


Foto: Agresívne konanie zakončil vulgárnym gestom. Poznáte muža, ktorý mal v Žiline poškodiť trolejbus? Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Spoznávate osobu na fotografiách? Polícia Žilinského kraja dnes, v piatok 8. septembra 2023, požiadala širokú verejnosť prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti o pomoc pri stotožnení neznámeho páchateľa.

Ten mal ešte počas augusta tohto roka poškodiť vozidlo mestskej hromadnej dopravy. Keďže identita muža, ktorý mal na trolejbuse zničil spätné zrkadlo, je zatiaľ nejasná, polícia k uvedenému incidentu zverejnila fotografie z kamerového záznamu.

„Svedectvo tejto osoby je dôležité a môže prispieť k objasneniu skutku,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa. Aj napriek tomu, že tvár cyklistu nie je jasne viditeľná, osobu je možné identifikovať aj podľa iných znakov.

Preto v prípade, že neznámeho muža spoznávate, neváhajte kontaktovať políciu na Obvodnom oddelení PZ Žilina-východ, na telefónnych číslach 0961 403 745 alebo 0961 403 771, prípadne im napíšte správu na profile Polícia SR – Žilinský kraj.

Koláž fotografií – Polícia SR – Žilinský kraj



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu