VIDEO: Žilinou sa v noci rozliehal falošný spev, výkriky aj vulgarizmy. Solinkári ani Hájičania sa nevyspali


Foto: VIDEO: Žilinou sa v noci rozliehal falošný spev, výkriky aj vulgarizmy. Solinkári ani Hájičania sa nevyspali Foto: Facebook

Život vo väčších mestách so sebou prináša množstvo výhod, ale aj značných negatív. Medzi tie patria každodenný ruch, neprispôsobiví spoluobčania a nezriedka aj rušenie nočného pokoja. Obyvatelia žilinských sídlisk Solinky a Hájik sa uprostred minulého týždňa v noci príliš nevyspali.

V stredu 2. augusta sa krátko po polnoci po Solinkách prechádzal muž, ktorý na niekoho nahlas vykrikoval nezrozumiteľné vety a vulgarizmy. Miestni obyvatelia, ktorých jeho správanie zobudilo, muža natočili na kamerový záznam. Ten ho zachytáva v blízkosti Pivárne Drevená Krava, podľa domácich sa však podobne vyjadroval aj na iných uliciach.

O deň neskôr sa podobný incident odohral na sídlisku Hájik. Tamojší obyvatelia sa stali svedkami speváckeho výkonu ženy, ktorá bola pravdepodobne pod vplyvom omamných látok. Popod ich okná sa prechádzala a pospevovala približne o 4:00 ráno. Občania obidve videá zdieľali na sociálnych sieťach.

Upozornenie: Video obsahuje vulgarizmy




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu