Neviete, kde je Barbora Janet? Polícia pátra po nezvestnej tínedžerke z okresu Martin


Foto: Neviete, kde je Barbora Janet? Polícia pátra po nezvestnej tínedžerke z okresu Martin Foto: Facebook/ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRANIE PO OSOBÁCH

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru (OR PZ) v Martine vyhlásilo dnes, v piatok 14. júla 2023, pátranie po 17-ročnej (narodená 7. marca 2006) nezvestnej Slovenke menom Barbora Janet Kohutová z okresu Martin. O žiadosti o spoluprácu pri hľadaní informuje aj dobrovoľnícka organizácia Záchranný systém Slovensko.

Popis nezvestnej:

  • postava: výška 168 cm, štíhla, svetlé vlasy, pomedzi ktoré má zapletené vrkoče ružovo-sivej farby, hnedo-zelené oči, veľké plné pery,
  • oblečenie: žltá mikina, ostatné oblečenie neuvedené,
  • špeciálne znamenia: piercing v nose a pod perou z vnútornej strany, viditeľné jazvy na obidvoch zápästiach rúk a v oblasti stehien, viditeľná rana po „cisárskom reze“.

V prípade, že nezvestnú uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jej osobe, je potrebné ich oznámiť polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158 a následne kontaktujte aj Záchranný Systém Slovensko - Pátranie po osobách na telefónnom čísle +421 948 11 22 33. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu