Jasmína Pušková z Liptova len pred dvoma dňami oslávila 17 rokov, dnes patrí medzi nezvestné osoby


Foto: Jasmína Pušková z Liptova len pred dvoma dňami oslávila 17 rokov, dnes patrí medzi nezvestné osoby Foto: Facebook/ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRANIE PO OSOBÁCH

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru (OR PZ) v Martine vyhlásilo dnes, v piatok 14. apríla 2023, pátranie po 17-ročnej (narodená 12. apríla 2006) nezvestnej Slovenke Jasmíne Puškovej pochádzajúcej z okresu Liptovský Mikuláš. O žiadosti o spoluprácu pri hľadaní informuje aj dobrovoľnícka organizácia Záchranný systém Slovensko.

Nezvestná mladá žena je štíhlej postavy, vysoká 175 cm. Čierne vlasy má dlhé približne po plecia a farbu očí má hnedú. Jasmína má v pravej nosnej dierke piercing a na prstoch oboch rúk tetovanie. Na ľavom zápästí má zároveň vytetované meno MARKUS.

Naposledy bola nezvestná žena videná v čiernej bombere značky Louis Vuitton a modrých rifliach. Pod bundou mala čierne krátke tričko a obuté mala botasky bielej farby. Nezvestnú Jasmínu sa od prijatia oznámenia nepodarilo vypátrať aj napriek vykonaniu všetkých potrebných úkonov a opatrení.

V prípade, že mladú ženu uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jej osobe, je potrebné ich oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 a následne kontaktujte aj Záchranný Systém Slovensko - Pátranie po osobách na telefónnom čísle +421 948 11 22 33. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu